Beschikbaar voor Particulieren en Bedrijven

                                                                                                                                                                                               A.R Afbouw & Onderhoud

                                                                                                                                                                                               Onderhoud - Renovatie - Vastgoed - Nieuwbouw

Uw vakman als het om kwaliteit gaat

Diensten - A.R Afbouw & Onderhoud

A.R Afbouw & Onderhoud heeft zicht gespecialiseerd in een aantal vakgebieden. Schilder en Sauswerk, Stucwerk, Klussen algemeen maar ook algemene renovatiewerken zijn een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Het combineren van deze vakgebieden maakt ons service aanbod bijna oneindig. Heeft u een specifieke vraag of wens, neem dan contact met ons op.

Bekijk hieronder een aantal van de mogelijkheden.


Wij bieden een volledige dienstverlening  zowel binnen als buiten aan bestaande woningen, nieuwbouw, bedrijven, winkels, kantoren, monumenten, vakantieparken, fabrieken, scholen, chalets, etc...


Algemene renovatiewerken

Op het gebied van algemene renovatiewerken is A.R Afbouw & Onderhoud breed inzetbaar, van het onderhoud aan houtwerk en gevels tot het stukadoren van uw woning.

Ook zijn wij inzetbaar voor het algemene onderhoud van bedrijfspanden, winkels,kantoren en vakantiehuizen, denk hierbij aan het vervangen van lampen tot het plaatsen van koelkasten en magnetrons.

Schilderwerken

Allround schilderwerk, binnen en buiten. Doordat wij werken met 1 vast bedrijf die voor ons de plaatsing verzorgt van de steiger, zijn wij zeer flexibel inzetbaar. Dit maakt het dat wij zowel binnen en buiten alle klussen kunnen aanpakken, van ramen en kozijnen tot het plafond in de slaapkamer.


schilderwerk woning mellisant

Foto: Vrijstaande woning Melissant (Zeeland) Door ons compleet geschilderd in Juli 2018