Beschikbaar voor Particulieren en Bedrijven

                                                                                                                                                                                               A.R Afbouw & Onderhoud

                                                                                                                                                                                               Onderhoud - Renovatie - Vastgoed - Nieuwbouw

Uw vakman als het om kwaliteit gaat

Als schilder zijn we in Sint Willebrord actief en hebben niet alleen hier maar in meerdere plaatsen een grote, tevreden klantenkring. We staan bekend als een bekwaam en betrouwbare schilders. We hebben ruime kennis en ervaring en kunnen iedereen juist adviseren en een optimaal behoud van het schilderwerk garanderen.


Onze werk locatie is niet alleen Brabant maar zijn ook werkzaam door heel Zeeland en Zuid-Holland (Andere plaatsen altijd bespreekbaar)

U kunt altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen.


Bovendien adviseren we u graag over de te nemen stappen wat betreft uw schilderwerk om uw woning bestaand of nieuwbouw optimaal te onderhouden.

Schilderwerk is een uitstekende investering voor woningen en panden het is natuurlijk een genot om naar een fraai geschilderd huis te kijken, een huis of bedrijfspand, dat (mits goed onderhouden) is zijn waarde behoudt, onderhoud is dus van groot belang het weer is van grote invloed op de kwaliteit van het schilderwerk en alleen daarom al verdient uw huis een vakman.


Wij werken mee aan het op peil houden van uw huis en/of onroerend goed op de langere termijn.


Wij zijn ook beschikbaar voor bedrijven

Bedrijven moeten er representatief uitzien, tenslotte komen hier uw klanten en andere relaties op bezoek
wij doen voor bedrijf panden een onderhoudsplan over 10 jaar, schilderen op maat, het bedrijf betaalt een vast bedrag per jaar. wij regelen zelf wanneer de uitvoering plaats vindt.
De eisen en wensen worden vastgelegd in overleg met de eigenaar / huurder.

Dit is ontwikkeld voor scholen - kantoren - fabriekscomplexen - verzorging huizen en alle andere professioneel te onderhouden gebouwen. Op basis van een interactief meer jaren onderhoudsplanning is deze kostenbesparende aanpak zeer succesvol vele klanten doen hier hun voordeel mee.


Meer informatie partners - producten

Hieronder vindt u meer informatie om u een idee te geven met welke producten en partners wij werken. (klik op de thumbnail voor meer info)